Menu
Your Cart

Blender

Blender kopen
Blenders bestaan natuurlijk al decennia lang, maar eigenlijk zijn ze nooit zo populair geweest als de laatste jaren. Sinds de opkomst en groeiende populariteit van de smoothies is de blender een onmisbaar apparaat in de keuken geworden. Met de aanschaf van een blender haal je dan ook een sterk hulpmiddel in huis voor het behoud van je gezondheid en wapen in de strijd tegen de overtollige kilo’s!

Gebruik je blender optimaal!
Fruitsmoothies, groene smoothies, allerlei soepen, milkshakes met echt fruit, verse vruchtensappen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal boordenvol vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en voedingsvezels. Alle voedingsstoffen waarvan we allemaal wel weten dat we er voldoende van binnen moeten krijgen, maar dat vaak in de verste verte niet halen. Maar met een blender of sapcentrifuge kom je met groot gemak aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit! Wist je trouwens dat een blender ook ideaal is voor het bereiden van babyhapjes? Dus wil je alleen het beste van het beste voor je kind en voor jezelf, met verse groenten en fruitsoorten, koop dan een blender. Een goede blender schaf je natuurlijk aan bij de Blender Specialist. Wij hebben een zeer groot assortiment blenders van alle bekende A-merken. Kijk op je gemak even rond op de site en kies de voor jou perfecte blender.

Welke blender is het beste?
Welke blender voor jou de beste optie is, hangt voor een groot deel af van waar je hem meestal voor zal gebruiken en in welke frequentie. Er zijn talloze blenders die verschillen in inhoud, kracht en capaciteit. Wil je vaak smoothies maken met ijs erin, dan heb je een krachtige blender nodig die het aan kan ijsblokjes fijn te malen en te zorgen dat je smoothie glad en smeuïg wordt. Het is tenslotte niet zo fijn als je tijdens het drinken je verslikt in een brok groente! Daarnaast is de inhoud van je blender ook een punt om op te letten. Ben je alleen en maak je elk glas apart? Dan heb je genoeg aan een standaard blender. Maar heb je een gezin en consumeren jullie grote hoeveelheden tegelijk, dan is een blender met een grote inhoud ideaal. Welke blender of sapcentrifuge je ook kiest, je hebt in een handomdraai al je favoriete mixjes en drankjes geserveerd!

Kies ook voor gezond; koop een blender bij de Blender Specialist!
Bij de Blender Specialist weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Kijk tussen alle goede blenders van topmerken zoals Philips, Krups, Moulinex, Tristar, Domo, Severin en Princess. Wij bezorgen hem binnen 3 dagen bij je thuis, en bij bestellingen van boven de € 75,- hoef je zelfs geen bezorgkosten te betalen. Ben je ook klaar voor een nieuwe, gezondere levensstijl? Kies nu, en over een paar dagen pers en mix je er al op los. Gebruik je eigen fantasie, of recepten uit een boek of van het internet om de meest heerlijke smoothies en drankjes te bereiden. De mogelijkheden zijn oneindig!